Srećko savetuje kako da budete bezbrižni na zimovanju!

by Vesna Lapčić

Zdravo svima, ja sam Srećko, vaš pas čuvar! Znam da se dosta vas priprema za zimovanje i zato sam tu!  U narednim redovima ću vam objasniti kako da vam zimovanje prođe bez nepotrebne brige.

Srećkovi saveti za bezbedno skijanje

Skijanje je sport kojim se većina bavi samo nekoliko dana godišnje, a iziskuje visoku fizičku spremnost. Zato je potrebno fizički se pripremiti za napor kojem će vaše telo biti izloženo tokom tih nedelju dana skijanja. Sigurno vas je nebrojano puta nakon prvog uzbudljivog dana na stazi probudio bol u leđima, kolenima ili mišićima. Skijanje je naporan sport i zato vam savetujem da vežbate redovno bar šest nedelja pre nego što stanete na skije.

Ojačajte mišiće nogu, trbušne i leđne mišiće, ali i mišiće ruku! Za održavanje ravnoteže i korišćenje skijaških štapova potrebne su snažne ruke.

A da biste sprečili bol u stopalima usled opterećenja na skijama i nošenja glomaznih skijaških cipela, što češće i duže hodajte na prstima! Na taj način ćete ojačati i mišiće stopala.

Sada kada ste se pripremili fizički, neophodno je da na vašu listu dodate još jedan važan zadatak. Bilo da se odlučite da ove godine skijate na nekoj od planina u regionu, ili želite da iskusite čari najpopularnijih staza u Francuskoj, Austriji ili Švajcarskoj, potrebno vam je Putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za ski rizik.

Vaše je samo da ponesete svoju omiljenu ski opremu, tople džempere, šal, kapu, rukavice i dobro raspoloženje!

Da biste tokom celog zimovanja bili bezbrižni, savetujem vam da kontaktirate vaše i moje prijatelje iz AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009 ili da Putno zdravstveno osiguranje kupite na WEBSHOP-u, jer ostvarujete popust od 30 %!

Imam super vest za sve vas koji na odmor letite Er Srbijom – Putno zdravstveno osiguranje sada možete uplatiti dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti Er Srbije. Vaše Putno zdravstveno osiguranje počeće da važi odmah i na vama je samo da uživate u zasluženom odmoru, bez dodatnih briga. Osim što ćete brzo i jednostavno u nekoliko klikova sebi obezbediti dragocenu polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, dobićete je po 30% nižoj ceni!

 

Related Posts