Wood Mood Desing – oaza dizajniranog nameštaja od sada u Takovskoj ulici u Beogradu

by Vesna Lapčić

Wood Mood Design, proizvođač dizajniranog nameštaja, otvorio je svoj prvi salon, proslavivši tako 12 godina uspešnog poslovanja na tržištu Srbije. Salon se nalazi u Beogradu, u Takovskoj ulici 49a.

„Otvaranje Wood Mood Design salona je ostvarenje mojih snova nakon 12 godina predanog rada. Mnogo toga smo naučili, razvili, promenili i unapredili u tom periodu.  Sada ulazimo u jednu novu epohu i verujem da ćemo se u našem salonu družiti sa našim starim, ali i novim kupcima kao i upoznavati tržište sa novim proizvodima“, rekla je Milica Marić, osnivač brenda Wood Mood Design povodom otvaranja salona.

Brend  Wood Mood Design je osnovan 2010. u Čačku, gde se nalazi i proizvodnja ovog nameštaja. Milica Marić, idejni tvorac brenda, završila je unutrašnju arhitekturu na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu. Prvi proizvod ovog jedinstvenog domaćeg brenda bio je WM klub sto koji je postao i najprodavaniji. Danas je paleta proizvoda veoma bogata i pored klub stolova čine je: stočići, radni stolovi, stolice, lampe, čiviluci, satovi, police, ogledala – više od 50 komada različitog nameštaja.

Proizvodi Wood Mood Design dobili su i nekoliko nagrada, sto „Duge čarape“  osvojio je Zlatnu Muse design award u Njujorku u kategoriji nameštaja i Big SEE design award u Ljubljani, „Klupica Pufnica“ je osvojila dve interenacionalne nagrade za dizajn, European Product Design Award, Brisel, Belgija i A’ Design Award, Komo, Italija. WM2 klub sto je osvojio Internacional Design Award, Los Anđeles, SAD.

A kako je sve počelo i kako se razvijao brend Wood Mood Desing, pročitajte u članku OD LJUBAVI PREMA DRVETU DO USPEŠNE PROIZVODNJE.

Related Posts