Stručnjaci savetuju da bez ovoga nikako ne krećete na put u inostranstvo

by Vesna Lapčić

I ove letnje sezone možemo čuti i pročitati mnogo saveta stručnjaka o putovanju tokom vrelih letnjih dana. Svi oni su saglasni u jednoj stavki – da na put u inostranstvo ne krećete bez Putnog zdravstvenog osiguranja.

Više je razloga za to! Sigurno ste do sada bili u situaciji da od ljudi iz bližeg okruženja čujete (a možda ste osetili i “na svojoj koži”) koliko koštaju troškovi lečenja u inostranstvu, kao i koliko iznenadna bolest ili povreda mogu da pokvare putovanje.

Više ne morate da se krijete od iznenadnih troškova lečenja nastalih na putovanju u inostranstvu! Razmišljajte unapred i, u slučaju da vam zatreba, brigu o troškovima prepustite prijateljima iz AMS Osiguranja.

Polisom Putnog zdravstvenog AMS Osiguranja, ukoliko je ugovoreno, obezbeđujete ambulantno i bolničko lečenje usled izenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, neophodne lekove, stomatološke tretmane do 200 eura, medicinsku pratnju i dr. Koji su sve rizici obuhvaćeni polisom, možete detaljnije pogledati na njihovom sajtu.

Ukoliko se odlučite da Putno zdravstveno osiguranje kupite online, na webshop-u, ostvarujete 30% popusta, kako na individualno, tako i na porodično Putno zdravstveno osiguranje.

Tako je cena polise individualnog osiguranja za 10 dana boravka u evropskom delu Turske (sa doplatom za COVID-19) 2.120 RSD, dok je cena polise porodičnog Putnog zdravstvenog osiguranja, za isti broj dana, 4.665 RSD.

Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari letovanje i zato na vreme obezbedite Putno zdravstveno osiguranje na webshop-u AMS Osiguranja, a za više informacija pozovite broj telefona 0800 009 009 ili posetite neko od 250 prodajnih mesta širom Srbije.

Related Posts