Osigurani snovi o Olimpijskim igrama

by Vesna Lapčić

Zorana Arunović, Strahinja Stefanović i Dušan Bulut, srpski sportisiti i kandidati za olimpijski dres, uz podršku DDOR osiguranja, podelili su svoje priče o tome kako se spremaju za nove pobede. Tri dokumentarne priče dostupne su na YoutTube kanalu DDOR osiguranja sa idejom da inspirišu, motivišu i podstaknu kako sportiste, tako i sve druge. Kroz priče o svojim strahovima, nadama i željama, oni nam pričaju priču o tome kako su upravo nove okolnosti pokazale koliko je važno razmišljati unapred, misliti o ličnoj sigurnosti, ali i o osiguranju karijere kao i kako da se i kroz nepredvidljive situacije pronađe način da pružiš svoj maksimum.

Vreme je za nove pobede, jednoglasni su srpski sportisti koji su dodatnu godinu, za koju su odložene Olimpijske igre, iskoristili da izbruse veštine, unaprede formu i spreme se za najveće sportsko takmičenje.

Okom kamere zavirili smo u intimni svet naših olimpijskih asova da bismo zabeležili njihova osećanja, strahove i nade u ovoj olimpijskoj godini nakon teškog perioda izazvanog otkazivanjem Igara.

Kako pronalaze snagu pred praznim tribinama, šta su tačke nove realnosti u kojima crpe snagu za ostvarenje svojih sportskih snova i šta se sve promenilo u njihovim planovima saznaćete u ovoj filmskoj trilogiji pod nazivom ’’Za sve nove pobede’’.

Zorana Arunović

U atomskom skloništu na Novom Beogradu, u društvu svoje sestre vrhunskog trenera, Zorana neumorno trenira i pronalazi razlog za veru u životnu filozofiju da loši trenuci nisu konstanta i da oni uvek prodju. Svakodnevno okrenuta svom cilju da u Tokiju potvrdi svoj šampionski status, ne krije da se krize i njoj dešavaju ali da snagom volje i verom u posvećeni rad uspeva da ih prevaziđe. Velika šampionka svakim svojim gestom u ovom kratkom filmskom zapisu ostavlja utisak sportiskinje koja će biti spremna da učini sve da naš olimpijski tim postane šampionski.

Link na video Zorane Arunović

Dušan Bulut

Najbolje rangirani igrač sveta u basketu 3na3 navikao je na svetla pozornice. Višestruki osvajač najvećih turnira i najsjajnijih medalja u ovoj novoj olimpiskoj diciplini je u svojoj karijeri doživeo sve, od uličnih terena preko trijumfa na svetskom prvenstvu do takmičenja pred praznim tribinama. Gde Dušan puni baterije, šta mu se dešavalo u glavi kad je shvatio da su Igre otkazane, koliko je teško pronaći novu inspiraciju i kako se nosi sa ogromnim očekivanjima nacije saznaćemo dok nas kapetanski vozi svojim čamcem po Dunavu.

Link na video Dušana Buluta

Strahinja Stefanović

Jedan od najmlađih članova Olimpijskog tima Srbije rođen je za velike stvari i to se vidi u svakom trenutku razgovora sa njim u kom prosto zrači optimizmom dok uverava gledaoca da je otkazivanje Igara za njega baš dobro i da se obradovao ekstra godini koju je posvetio još marljivijem treniranju. Šta se dešava u Strahinjinim šampionskim snovima i kako planira da ih ostvari saznaćete dok odmarate oči u prelepom ambijentu Dunava kod Bačke Palanke.

Link na video Strahinje Stefanovića

Korona je, kao malo šta u istoriji, zaustavila svet i poslala snažnu poruku o prioritetima svakog čoveka i društva u celini. Novi koncept socijalizacije na daljinu i komunikacija preko ekrana  učinili su  da strasti ostanu zarobljene ispod maske, a svakodnevica u kojoj glasno pevamo dok bodrimo svoje sportske heroje do nedavno se činila prilično daleko. Sigurnost sportistima da su njihovi snovi i naše želje dostižne danas je važnija nego ikad. DDOR osiguranje posvećeno je afirmaciji vrednosti sporta i naporima za kvalitetnijim načinom života. Ponosni je partner Olimpijskog tima Srbije i prati hrabre sportiste na putu – Za sve nove pobede.

 

Related Posts