AIK banka najbolja digitalna banka u Srbiji u 2021.

by Vesna Lapčić

Renomirani finansijski časopis„Global Finance“ proglasio je AIK Banku najboljom digitalnom bankom zapotrošače za 2021. godinu.

Prestižna nagrada je još jedan u nizu pokazateljauspešnog poslovanja i potvrda liderske pozicije u pružanju inovativnih i savremenih bankarskih usluga na tržištu Srbije.

Širina ponude digitalnih proizvoda, rast broja korisnika i benefiti koje digitalne platforme omogućavaju, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta neki su od brojnih kriterijuma koji su doprineli da žiri sastavljen od svetski priznatih stručnjaka i urednika časopisa dodeli ovu laskavu titulu upravo AIK Banci.

Prateći potrebe klijenata, uz uvažavanje najviših profesionalnih standarda, AIK Banka konstantno radi na unapređenju svojih usluga i realizaciji projekata uokviru usvojene strategije digitalne transformacije, sa jasnim ciljem da klijentima pruži najkvalitetnije korisničko iskustvo i maksimalan komfor u upravljanju svojim finansijama.

„Izuzetno smo ponosni na sve što smo, kao tim, uradili prethodnih godina kako bismo klijentima omogućili dostupnost velikog broja bankarskih usluga putem najsavremenijih digitalnih kanala 24/7. Priznanje časopisa „Global Finance“ daje nam podsticaj za dalji razvoj i pozicioniranje AIK Banke kao vodeće bankarskegrupacije u regionu”, istakla je Jelena Galić, Predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

Foto: Aikbanka.rs

Related Posts