Vivo, proizvođač pametnih telefona, postao najprodavaniji brend u Kini

by Vesna Lapčić

Vivo, vodeći globalni proizvođač pametnih telefona, postao je najprodavaniji brend u Kini za drugi kvartal 2021. godine sa isporukom od 18,6 miliona pametnih telefona. Zauzimajući oko 23,5 odsto tržišta brend vivo je prvi izbor kineskih kupaca, pokazuje istraživanje Međunarodne korporacije za podatke (IDC).

Nedavni izveštaj Međunarodne korporacije za podatke (IDC) otkrio je da je 78,1 miliona jedinica pametnih telefona isporučeno na kinesko tržište, što je zbirna cifra svih pametnih telefona od strane kompanija u polugodišnjoj isporuci.

Ovo je još jedan dokaz da se vivo drži ispravne filozofije – raditi pravu stvar na pravi način.

vivo je evropsko putovanje započeo u oktobru prošle godine, sa izuzetnim povratnim informacijama i pozitivnim utiscima od poslovnih partnera i korisnika. Od njihovog prvog koraka i ulaska na međunarodno tržište 2014. godine, vivo je posvećen stvaranju novog kvalitetnog iskustva za njihove korisnike. Od juna meseca ove godine, vivo je prisutan i u Srbiji. Njihove pametne telefone možete pronaći u Gigatron i Tehnomanija radnjama, dok su od avgusta meseca dostupni i u sklopu mts paketa. vivo će se truditi da konstantnim inovacijama ostane sinonim za najbolje pametne telefone današnjice.

Related Posts