UniCredit banka nudi Mastercard World Elite karticu

by Vesna Lapčić

UniCredit Banka uvrstila je u svoju ponudu premijum Mastercard World Elite debitnu karticu, a u sklopu svog Prestige paket računa. Ova ekskluzivna kartica kreirana je sa željom da svojim korisnicima ponudi posebna iskustva, kao i nove, dodatne pogodnosti.

Ključni benefit koji ova kartica nudi je Mastercard Konsijerž servis, koji podrazumeva podršku tima ličnih asistenata, a koji su na raspolaganju 24 sata, 7 dana u nedelji. Korisnici Mastercard World Elite kartice mogu da koriste asistenciju Konsijerž agenata u rešavanju upita širokog opsega i ostvarivanju svih zahteva i potreba: za rezervaciju hotela, avionske karte, ekskluzivnih restorana, rent-a-car, kao i ulaznica za različita dešavanja, organizaciju iznenađenja, kupovinu ili isporuku poklona.

„Univerzalnost, kontinuirano inoviranje i pažljivo osluškivanje jedinstvenih potreba naših korisnika su već godinama ključno opredeljenje naše banke. Upravo prateći potrebe jednog dela naših klijenata rešili smo da im ponudimo Mastercard World Elite karticu koja im pruža do sada neviđeno i personalizovano iskustvo. Veoma smo ponosni na činjenicu da je UniCredit Banka Srbija prva na našem tržištu, koja je svojim klijentima ponudila ovaj tip premium Mastercard debitne kartice“, rekao je Rastko Nicić, direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom i malim privrednim društvima.

Kao jednu od novih pogodnosti, a kako bi se svi korisnici osećali što sigurnije u okolnostima pandemije, ovaj servis nudi i porodično putno osiguranje koje važi u svim zemljama sveta i pokriva period od 90 dana godišnje, sa osiguranom sumom do 15.000 evra. Uz to, putem Konsijerža dostupne su i informacije o aktuelnim restrikcijama izazvanim pandemijom Covid-19 koje svim korisnicima Mastercard World Elite kartice olakšavaju dalji tok i organizaciju putovanja.

„Mastercard World Elite debitna kartica je premijum proizvod koji jednostavnost, sigurnost i brzinu bezgotovinskih plaćanja nadograđuje spektrom jedinstvenih privilegija dostupnih kako u svakodnevnim situacijama, tako i na putovanjima. Uz pristup neprocenjivim iskustvima  na platformi Priceless.com i besplatnom ulasku u preko 1.000 biznis klubova na aerodromima širom sveta, ova kartica pruža i poseban nivo personalizovane usluge kroz Mastercard Konsijerž servis koji obezbeđuje podršku i uštedu vremena, na način koji je u potpunosti u skladu sa životnim stilom korisnika ove premijum kartice,“  rekla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

Mastercard LoungeKey servis koji je uključen u ponudu ove kartice, korisnicima koji često putuju dodatno obezbeđuje neograničen broj besplatnih ulazaka u više od 1.000 biznis klubova na aerodromima širom sveta. Njima je na ovaj način omogućeno korišćenje svih dostupnih usluga koje ti klubovi nude, nezavisno od avio-kompanije i klase njihove avionske karte. Dodatno olakšanje ovog servisa je što korisnici mogu da pristupe biznis klubovima i bez kartice, dovoljno je samo da na ulazu pokažu QR kod na svom telefonu, kroz Lounge Key mobilnu aplikaciju.

Uz novu Mastercard World Elite debitnu karticu, korisnike do 30. juna 2022. godine očekuje i potpuno besplatno korišćenje dve inovativne digitalne usluge – PressReader, digitalnog kioska kroz koji korisnici imaju pristup mnogobrojnim prestižnim međunarodnim časopisima, i Digital Bodyguard, aplikaciji za sigurnosne informacije i upozorenja u realnom vremenu.

Related Posts