Putujte bezbrižno! Saveti koje ne treba da zanemarite pre letovanja

by Vesna Lapčić

Dugoočekivani jun je konačno stigao! Mesec u kojem dočekujemo leto, dani su duži i to nam daje energiju i želju da se pokrenemo. Sada je pravi trenutak za beg iz grada, bilo da volite da se već u junu osunčate na moru, ili uživate u vikend obilascima znamenitosti u komšiluku.

U oba slučaja, a naročito ako se odlučite da putujete svojim automobilom, pametno je i korisno unapred razmišljati o sigurnosti na putu, ali i o Putnom zdravstvenom osiguranju.

Putno zdravstveno osiguranje, ukoliko je ugovoreno, pokriva troškove lečenja i prevoza usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za vreme privremenog boravka u inostranstvu. U zavisnosti od destinacije na koju ste se uputili, cena polise varira, ali svakako nije visoka!

Na primer, ukoliko sa porodicom putujete u Hrvatsku, polisa Putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem za COVID-19 za vas četvoro, za 10 dana košta 3.732 dinara. Kada se taj iznos podeli, on iznosi samo 933 dinara po osobi.

Kupovinom polise online, na webshop-u AMS Osiguranja, ostvarujete 30% popusta, bilo da je reč o individualnom ili porodičnom Putnom zdravstvenom osiguranju.

Više informacija možete pronaći i na njihovom sajtu, a možete ih saznati i pozivom na broj telefona 0800 009 009.

Jedna briga manje za svako putovanje

Posedovanje paketa za pomoć na putu Auto-moto saveza Srbije predstavlja jednu brigu manje u Srbiji i Evropi za više od 100.000 vozača. Za vozače koji paket još uvek nemaju, ovo je važan podsetnik pred letnje putovanje!

Neke od pogodnosti koje ostvarujete kupovinom jednog od tri AMSS paketa – Super članski paket, Premium Srbija ili Premium Evropa – podrazumevaju besplatnu pomoć na putu, odnosno osposobljavanje vozila za nastavak vožnje uz otklanjanje manjeg kvara koji ne zahteva rad u servisu, kao i besplatan šlep u neograničenoj kilometraži u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara.

Premium Evropa paket postaje sve traženiji među vozačima jer sa ovim paketom ostvarujete i mogućnost šlepa vozila u kvaru iz Evrope do Srbije, u slučaju da ga nije moguće popraviti u roku od 7 dana.

Sa članskim paketima AMSS, bilo da vam je potreban šlep ili pomoć na putu u Srbiji ili u Evropi, osećaćete se sigurno u svakom trenutku. Dovoljno je da pozovete dobro poznat broj 1987 (iz Srbije) ili +381 11 333 2100 (iz Evrope) i AMSS ekipe stižu na lokaciju u najkraćem roku.

Cene članskih paketa na AMSS webshop-u, sa 10% popusta, kreću se od 2.700 do 6.750 RSD godišnje, dok detaljnije informacije o pogodnostima koje ostvarujete možete pronaći i na sajtu www.amss.org.rs.

Related Posts