Milenijum osiguranje ostaje sponzor Vaterpolo kluba Zemun

by Vesna Lapčić

Milenijum osiguranje ostaje na mestu zlatnog sponzora Vaterpolo kluba Zemun drugu godinu za redom, sa željom da podrži ovaj klub da nastavi da napreduje i da se u najjaćem takmičenju u Srbiji, u predstojećoj Super ligi, ravnopravano takmiči sa svim najjačim klubovima u zemlji, saopštilo je ovo osiguravajuće društvo.

„Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo saradnju sa Vaterpolo klubom Zemun, koju smo započeli prošle godine u ovo vreme. Želja nam je da pružimo dalju podršku u razvoju mladih vaterpolista, ali i vaterpolo sporta uopšteno, kao jednog od najpopularnijih sportova kod nas. Verujemo da im naša potpora, kao zlatnog spoznora, u tome pomaže“, rekao je predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja, Ljubiša Veljković.

Vaterpolo klub Zemun u predstojećoj sezoni takmičiće se u Super ligi Srbije, u kojoj pre svega ima ambiciju da bude stabilan u visokom društvu, kako ističe predsednik Vaterpolo kluba, Zemun Petar Đukić.

Milenijum osiguranje se tokom punih 28 godina svog poslovanja na tržištu Srbije dokazalo kao kompanija koja ulaže u projekte korporativne društvene odgovornosti. U narednom periodu ostaje snažan fokus na aktivni doprinos razvoju i dobrobiti zajednice u kojoj posluje.

Related Posts