Home Finews Konkurs za najbolju crowdfunding platformu

Konkurs za najbolju crowdfunding platformu

by Vesna Lapčić

Konkurs za najbolju crowdfunding digitalnu platformu otvoren je od 1. do 19. oktobra. Cilj ovog takmičenja je potraga za rešenjem u vidu platforme koja će spajati inovatore sa velikim brojem malih ulagača i na taj način obezbediti realizaciju dobrih poslovnih ideja, saopštilo je Udruženje banaka Srbije.

Organizatori konkursa: Komercijalna banka, Beogradska bankarska akademija i Udruženje banaka Srbije – obezbedili su nagrade za najbolja rešenja po oceni stručnog žirija: 150.000 dinara za prvoplasiranog, 100.000 dinara za drugo i 50.000 dinara za treće mesto. Pobednici KomBank & BBA & UBS hakatona takođe dobijaju kompletnu podršku za dalji tržišni nastup.

„Smatramo da je digitalizacija poslovanja od velikog značaja za bankarski sistem i želimo da podržimo sva inovativna rešenja koja donose korist građanima i privredi. Kako ovaj hakaton, osim toga, pomaže i finansijsku edukaciju mladih, odlučili smo da budemo deo projekta i da ga podržimo učešćem naših savetnika i IT eksperata“, kaže Vladimir Vasić, generalni sekretar Udruženja banaka.

Prijava timova obavlja se onlajn na adresi www.inovacija.net, a na istom sajtu mogu se pronaći i svi detalji konkursa.

 

You may also like