Husein Bolt prihvatio novi izazov u Metaverzumu

by Vesna Lapčić

Step App, FitFi platforma koja predstavlja pionir gejmifikovanog metaverzuma za ekonomiju fitnesa, zvanično pokreće svoju privatnu beta verziju u partnerstvu sa osmostrukim osvajačem zlatne olimpijske medalje i 11-strukim svetskim šampionom, Huseinom Boltom, koji se smatra najvećim sprinterom svih vremena. On će biti zaštitno lice brenda.

Sa aplikacijom Step, blokčejn ekonomija se širi izvan finansija tako što u prostor uključuje elemente životnog stila, fitnesa i igre. Platforma transformiše svakodnevne aktivnosti vežbanja poput šetnje psa ili dnevnog džogiranja po parku u društvene aktivnosti ili takmičenja sa prijateljima i strancima koja podstiču potrošače da zarađuju dok vežbaju ka ekonomskoj slobodi.

Bolt, glavni ambasador brenda, pomoći će milionima korisnika širom sveta, ali se računa i na to da će privući druge partnere vrhunskih brendova i vladine organizacije koje dele viziju Step App-a za zdraviji svet. Inače, ovaj bivši sportista je strastven u pronalaženju načina da preplete finansijsku tehnologiju i fitnes, što je stvorilo savršenog ambasadora.

„Vežbanje je oduvek bilo i još uvek je ogroman deo mog života. Kada sam saznao šta tim u Step App-u gradi, odmah sam bio inspirisan i želeo sam da budem deo ovog neverovatno važnog globalnog pokreta“, kaže Bolt. „U prošlosti sam rekao da treba da težimo da inspirišemo, a kroz aplikaciju Step bih voleo da inspirišem što više ljudi da žive zdraviji i srećniji život. Tek počinjemo.”

Dugo očekivano lansiranje omogućiće pristup za više od 20 miliona korisnika koji su unapred pristupili i to vežbanju, druženju, igri i zaradi kroz naprednu tehnologiju platforme, i predstaviće brendove „SNEAKs“, digitalnu obuću koju korisnici mogu da kupuju, trguju i nose digitalno na platformama. Zarađujući KCAL token sa svakim korakom, aplikacija će otvoriti i određene ekonomske prilike  u Sjedinjenim Državama ali i zemljama širom sveta.

Izgrađen na Avalanche-u, Step je bogat intelektualnom svojinom koja se može kreirati i zasnovan je na izvornom metaverzumu. Step App je odskočna daska i ključni potencijalni partner mejnstrim, kripto početničkim brendovima i korporacijama koje žele da rastu.

Foto: Pixabay.com

Related Posts