FINIZ 2023 održava se 7. decembra 2023.

by Vesna Lapčić

Deseta po redu međunarodna naučna konferencija FINIZ 2023 održati u četvrtak, 07.12.2023. godine. S obzirom na kolosalne geopolitičke, ekološke i poslovne promene u svetu, ovogodišnji naziv konferencije je: “Održivi razvoj kao mera uspešnosti savremenog poslovanja”. Nakon niza on-line formata održavanja konferencije, ovogodišnji FINIZ 2023 biće održan uživo u zgradi Univerziteta Singidunum u ulici Bulevar Peka Dapčevića 47a.

Preuzmite FINIZ – AGENDA – 2023 .

Koncept održivog razvoja danas se sastoji od ekonomskih, društvenih i ekoloških stubova koji zadovoljavaju potrebe sadašnjeg i budućeg poslovnog uspeha. Ovo je postalo od najveće važnosti za usmeravanje poslovnih odluka na svim nivoima organizacija u savremenoj ekonomiji znanja.

Teme u fokusu konferencije biće: Uticaj koncepta održivog razvoja (ESG kriterijuma) na sprovođenje procesa interne revizije i procene vrednosti, Fintech kao odgovor na održivo poslovanje finansijskog sektora, Održivi razvoj ljudskog kapitala i marketing strategija u fluidnom okruženju, Koncepti i izazovi cirkularne ekonomije – Srbija i EU, Poresko planiranje.

Related Posts