Ferdinand knedle na hrvatskom tržištu kroz franšizu

by Vesna Lapčić
„Ferdinand knedle“ ulaze na tržište Hrvatske – prvi franšizni ugovor potpisan je s partnerskom firmom iz Zagreba. Planirano je da prva prodavnica bude otvorena krajem februara 2022, piše portal Franchising.rs.
Nakon pet godina poslovanja poznati beogradski gastro koncept „Ferdinand knedle“ ušao je u drugu fazu razvoja koja podrazumeva širenje na nova tržišta putem franšize.

Prvi franšizni ugovor potpisan je s partnerskom firmom za tržište Hrvatske, čime je planirano otvaranje 1+1 prodavnice u Zagrebu tokom 2022. godine. – Ljubitelji knedli biće u mogućnosti da uživaju u „Ferdinand knedlama“​ u centru grada već krajem februara – navodi se u saopštenju.

Pored prvog franšiznog ugovora, „Ferdinand knedle“ otvaraju i sopstveni proizvodni pogon u Samoboru u Hrvatskoj, čime se proširuju kapaciteti koji bi dugoročno mogli da zadovolje dalje planove brenda po pitanju otvaranja novih prodavnica, ali i širenja na nove zemlje članice EU – poručuju iz „Ferdinand knedli“.

Svoju prepoznatljivost brend bazira na kvalitetu proizvoda koji se obezbeđuje korišćenjem najkvalitetnijih lokalnih sirovina, kao i upotrebom najfinijih belgijskih čokolada, prvoklasnog voća, kremova i posipa.

„Ferdinand knedle“ trenutno imaju četiri prodajna mesta u Beogradu.

A kako su nastale pročitajete na sledećem LINKu?

Related Posts