Uskoro: Međunarodni sajam vrata, prozora i opreme za građevinsku stolariju WindoShow Balkan 2024

by Vesna Lapčić

Građevinska industrija u našem regionu dobila je još jedno značajno mesto okupljanja, promocije i razmene vrhunskih rešenja iz domena vrata, prozora i pripadajuće opreme. Međunarodni sajam vrata, prozora i opreme za građevinsku stolariju, WindoShow Balkan 2024, uskoro će se održati u Beogradu, predstavljajući platformu za proizvođače, stručnjake i posetioce iz regiona i šire.

Manifestacija se po drugi put održava na Beogradskom sajmu i tom prilikom će okupiti vodeće proizvođače vrata, prozora, stakla, alata i tehnologija za proizvodnju PVC i AL građevinske stolarije. Predstavnici industrije iz Turske, kao i iz drugih zemalja regiona, predstaviće najnovije trendove, tehnologije i inovacije u ovoj oblasti.

Prošlogodišnji WindoShow Balkan privukao je veliku pažnju kako domaćih, tako i međunarodnih posetilaca, potvrđujući svoj status kao vodeća manifestacija u oblasti građevinske stolarije. Svojim fokusom na visokokvalitetne tehnologije i opremu za proizvodnju PVC i AL vrata i prozora, sajam je postao nezaobilazna tačka za sve koji žele da budu u koraku s najnovijim dostignućima u industriji.

WindoShow Balkan 2024 će okupiti širok spektar izlagača, uključujući kompanije za izradu prozorskih profila, proizvođače mehanizama za prozore, kao i kompanije za obradu profila i proizvodnju mašina i pripadajuće opreme. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim proizvodima, tehnologijama i trendovima u industriji drvenih, PVC i ALU prozora i vrata, kao i da ostvare korisne poslovne kontakte i razmene iskustva.

WindoShow Balkan 2024 će se održati od 22. do 25. aprila 2024. godine, istovremeno sa Međunarodnim sajmom građevine SEEBBE, pružajući posetiocima jedinstvenu priliku da istraže oba događaja u isto vreme. Organizatori, International Trade Fair doo iz Beograda i Tuyap Fair iz Istanbula, obećavaju još bogatiji sadržaj i spektakularno iskustvo za sve posetioce.

Ne propustite priliku da budete deo WindoShow Balkan 2024 i budete u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama u industriji građevinske stolarije. Za više informacija o načinu učešća/izlaganju i ulaznicama, posetite link sajt www.itf.rs i budite deo ovog izuzetnog događaja koji će oblikovati budućnost građevinske stolarije u našem regionu.

Related Posts