Udruženje banaka Srbije dobilo specijalno priznanje Digital Life

by Vesna Lapčić

Na 24. tradicionalnoj dodeli nagrada za Top 50 najboljih onlajn stvari, održanoj 4. februara 2021. godine, u Klubu poslanika, generalnom sekretaru UBS je uručeno specijalno priznanje.

Udruženje banaka Srbije dobitnik je specijalnog priznanja Digital Life, koje je časopis PS Press dodelio za izuzetan doprinos digitalizaciji bankarskog poslovanja u Srbiji.

„Priznanje dolazi u jednoj teškoj situaciji, koja je bila izazov za celo naše društvo. Svedoci smo istorijskog upliva rada na daljinu i digitalnog pristupa uslugama u svim domenima. Podaci pokazuju da smo u samo nekoliko meseci napravili iskorak od nekoliko godina u budućnost u pogledu širine kojom digitalizaciju prihvataju i potrošači i preduzeća. Banke su prešle na rad i prodaju na daljinu i digitalnim putem su prišle klijentima, kako bi se stvorila lakša i brža komunikacija u odnosu klijent/Banka. Digitalizacija bankarskih proizvoda već danas čini da bude ostvariv moto – Banka je tamo gde ste vi, odnosno vaš mobilni telefon. Prelaz na digitalne tehnologije, koji je ubrzala pandemija, nastaviće se sigurno i tokom oporavka od krize“ – rekao je generalni sekretar Udruženja, Vladimir Vasić, na dodeli priznanja.

Related Posts