Home Finews Udruženje banaka Srbije dobilo specijalno priznanje Digital Life

Udruženje banaka Srbije dobilo specijalno priznanje Digital Life

by Vesna Lapčić

Na 24. tradicionalnoj dodeli nagrada za Top 50 najboljih onlajn stvari, održanoj 4. februara 2021. godine, u Klubu poslanika, generalnom sekretaru UBS je uručeno specijalno priznanje.

Udruženje banaka Srbije dobitnik je specijalnog priznanja Digital Life, koje je časopis PS Press dodelio za izuzetan doprinos digitalizaciji bankarskog poslovanja u Srbiji.

„Priznanje dolazi u jednoj teškoj situaciji, koja je bila izazov za celo naše društvo. Svedoci smo istorijskog upliva rada na daljinu i digitalnog pristupa uslugama u svim domenima. Podaci pokazuju da smo u samo nekoliko meseci napravili iskorak od nekoliko godina u budućnost u pogledu širine kojom digitalizaciju prihvataju i potrošači i preduzeća. Banke su prešle na rad i prodaju na daljinu i digitalnim putem su prišle klijentima, kako bi se stvorila lakša i brža komunikacija u odnosu klijent/Banka. Digitalizacija bankarskih proizvoda već danas čini da bude ostvariv moto – Banka je tamo gde ste vi, odnosno vaš mobilni telefon. Prelaz na digitalne tehnologije, koji je ubrzala pandemija, nastaviće se sigurno i tokom oporavka od krize“ – rekao je generalni sekretar Udruženja, Vladimir Vasić, na dodeli priznanja.

You may also like