Ovogodišnji sajam South East Europe Mobility (SEE Mobility 2021) okupiće dve od tri najprofitabiljnije evropske kompanije u oblasti saobraćajnih tehnologija, kao i vodeći svetski Centar za železnička istraživanja i inovacije iz Velike Britanije čiji je izum jedini voz na hidrogenski pogon koji trenutno svakodnevno saobraća na prugama jedne evropske zemlje. Po kvalitetu učesnika i broju prijavljenih firmi iz regiona jugoistočne Evrope i Evropske unije biće to jedan od najvećih skupova železničke industrije u poslednjih 30 godina u Srbiji.

Sajam  ima dva dana izložbenog programa u novobeogradskom Hotelu Jugoslavija (15. i 16. septembar) i još jedan dodatni dan (17. septembar) tokom koga će se za izlagače sajma i goste iz inostranstva organizovati poseta najvećem industrijskom parku za kompanije iz železničke/aero industrije u jugoistočnoj Evropi – MIND Parku u Lužnicama kod Kragujevca, gde je planiran i dodatni B2B susret sa tamošnjim proizvodnim kompanijama.

Dodatna aktivnost za izlagače i specijalne goste sajma biće i poseta Suvoj luci Nelt u Dobanovcima koja predstavlja najveći privatni intermodalni terminal u Srbiji.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije je počasni pokrovitelj SEE Mobility 2021

Zemlja zlatni partner sajma je Velika Britanija

Generalni sponzor sajma je najbrojniji svetski klaster kompanija železničke industrije Rail Alliance iz Ujedinjenog kraljevstva, zajedno sa  vodećim svetskim Centrom za železnička istraživanja i edukaciju (BCRRE) pri Univerzitetu u Birmingemu.

Zlatni sponzori su Deutsche Bahn (Nemačka), Thales (Austrija), Altpro (Hrvatska), MIND Park (Milanovic Industries Group, Srbija), Nelt Group (Srbija) i Darpol sp. (Poljska).

Srebrni sponzori su MV Automation (Nemačka) i ELNOS BL (Bosna & Hercegovina i Srbija)

Počasni partner sajma je ERCI (Evropska asocijacija železničkih klastera)

Internacionalni medijski partneri su Railway Gazette International, RailwayTarget, RailwayPRO i Railways Explained

 Na sajmu kao izlagači i posetioci učestvuju i druge železničke kompanije i njihovi dobavljači iz Srbije, Hrvatske, Austrije, Nemačke, Slovenije, Poljske, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Španije, Rumunije, Mađarske, Češke, Švajcarske, kao i posebna grupa kompanija članica Rail Alliance iz Ujedinjenog kraljevstva kao zemlje sponzora.

Svečano otvaranje sajma zakazano je za sredu 15. septembar, sa početkom u 12.00 časova, a Program ceremonije svečanog otvaranja nalazi se u prilogu ovog Emaila.

Više o SEE Mobility 2021 na http://see-mobility.com/

Iskoristite priliku da posetom SEE Mobility 2021 steknete dragocene poslovne kontakte iz kojih mogu proizaći novi poslovi.

Related Posts