SAM: Cilj nam je da privučemo nove, mlade članove

by Vesna Lapčić

Povećanje broja članova, pre svega mladih menadžera i zadržavanje postojećih, nastavak realizacije različitih edukativnih i mentorskih programa i predavanja i pružanje podrške razvoju biznis zajednice biće glavni ciljevi Srpske asocijacije menadžera do kraja ove godine.

Na tradicionalnom Junskom susretu, koji je okupio brojne članove i partnere, zaokruženi su i sumirani rezultati SAMa u prvoj polovini godine, a istovremeno su najavljeni događaji i projekti koji će biti realizovani u tekućoj 2023.

U ovoj godini SAM je dobio i novog predsednika, kao i članove Upravnog odbora.

Jedan od glavnih ciljeva jeste da zadržimo postojeće i privučemo nove mlade članove, jer su oni budućnost Asocijacije. Pokrenuli smo sekciju za mlade i planiramo dodatne aktivnost u ovom segmentu. Takođe, želja nam da SAM ostane prepoznatljivo mesto za okupljanje biznis lidera koji međusobno razmenjuju znanje i dragoceno iskustvo koje poseduju“, poručio je Mihailo Janković, predsednik SAMa i CEO MK Group i dodao da će SAM nastaviti da jača menadžere kroz programe poput SAM Akademije, Mentorskog programa, kroz program za preduzetnike MindNetworking, kao i kroz mnogobrojna predavanja i formate poput Veče sa….

Janković je najavio i pokretanje novog formata Otvorena vrata sa članovim Upravnog odbora, gde članovi Asocijacije stiču priliku da se bolje upoznaju i poslovno povežu. Format koji je postao tradicionalan jeste Forum menadžera.

Kroz naš Forum menadžera nastavili smo da sa širom poslovnom zajednicom delimo najnovije informacije o biznis trendovima i to ćemo raditi i u narednom periodu, jer jedino na taj način možemo brže da se prilagođavamo, da usvajamo i pravimo promene i unapređujemo naše poslovanje, a time i našu privredu“, zaključio je Janković.

Jedan od ciljeva u narednom periodu biće i nastavak povezivanja sa partnerima i privrednicima iz regiona, a kruna i ove godine biće na dodeli godišnjih nagrada SAMa, na najprestižnijem događaju koji će se održati 12.put zaredom.

 

 

 

 

Related Posts