Home Finews Rok za slanje prijava na NLB KomBank Organic konkurs produžen do kraja septembra

Rok za slanje prijava na NLB KomBank Organic konkurs produžen do kraja septembra

by Vesna Lapčić

Zbog velikog interesovanja i rekordnog broja pristiglih projekata, rok za slanje prijava na deseti jubilarni Organic konkurs NLB Banke i Komercijalne banke, članica NLB Grupe, produžen je do 30. septembra.

U okviru NLB KomBank Organic konkursa banke će nagraditi 10 najboljih projekata iz oblasti proizvodnje i prerade organske hrane nagradama u ukupnom iznosu od pet miliona dinara, a pravo učešća imaju svi individualni poljoprivrednici sa registrovanim gazdinstvom koji su sertifikovani ili u procesu sertifikacije za organsku proizvodnju, uključujući i one koji poseduju grupni sertifikat, odnosno ugovor sa organizatorom proizvodnje.

Sama prijava je vrlo jednostavna i sastoji se iz preuzimanja obrazca, pripreme projekta i slanja projekta i prateće dokumentacije elektronskim putem na e-mail adrese: organic@nlb.rs i organic@kombank.com ili poštom na adrese: NLB Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165v, 11070 Novi Beograd i Komercijalna banka AD Beograd, Svetog Save 14, 11000 Beograd, sa naznakom „Konkurs za najbolji projekat proizvodnje i prerade organske hrane“.

Organic je prvi put pre 10 godina pokrenula NLB Banka, sa ciljem da podrži razvoj proizvođača i prerađivača organske hrane u Srbiji, i od tada do danas je u okviru njega prijavljeno više od 500 projekata. Ove godine se, kao nova članica NLB Grupe, organizaciji Konkursa prvi put pridružila i Komercijalna banka.

You may also like