Prilika za saradnju sa turskim kompanijama

by Vesna Lapčić

Od 8. do 9. decembra ove godine biće održani virtuelni međunarodni poslovni susreti „Match4Industry“, u organizaciji turske ABİGEM East Marmara u saradnji sa Kočeli Privrednom komorom i Evropskom mrežom preduzetništva (EEN).

Zainteresovane kompanije mogu se prijaviti za učešće na B2B susretima sve do 6. decembra i besplatno i virutuelno se susresti sa predstavnicima turskih kompanija i potencijalnim saradnicima.

Poslovni susreti orijentisani su ka sektorima automobilske, mašinske i metalske industrije, potom industriji gume, plastike i pneumatika, hemijskom sektoru, građevinarstvu i proizvodnji građevinskog materijala, Elektronske i elektronske industrije, ICT, kao i sektoru energije i životne sredine.

Organizatori omogućavaju svaki vid podrške pre, u toku trajanja i nakon poslovni susreta, kao i simultani prevod englesko-turski i tursko-engleski za potrebe sastanaka.

„Match4Industry“ su poslovni sastanci koji vam omogužavaju proširivanje poslovni saradnji što u Turskoj, što širom sveta. Susreti su prilika da otkrijete nova tržišta, proširite svoju mrežu poslovnih kontakata i saradnika, ali i saznate o novitetima i idejama za razvoj novih proizvoda i poslovnih rešenja.

Prijava i učešće je besplatno, a potrebno je registrovati se putem linka:  https://match4industry-2021.b2match.io/ .

Događaj je deo aktivnosti Evropske mreže preduzetništva (EEN).

Foto: Pixabay.com

Related Posts