„Kredit Cool“- keš kredit Eurobank Direktne

by Vesna Lapčić

Eurobank Direktna je za klijente pripremila „Kredit Cool“-  gotovinske i refinansirajuće keš kredite,  sa fiksnom kamatnom stopom od 9,95% i fiksnom ratom tokom celog perioda otplate. „Kredit Cool“ pruža stabilnost i predvidljivost u finansijskom planiranju, omogućavajući klijentima da jasno sagledaju svoje mesečne obaveze i efikasno upravljaju svojim budžetom.

„Kao jedan od vodećih aktera na domaćem tržištu kreditiranja, Eurobank Direktna neprestano teži inovacijama u svojoj ponudi kako bi zadovoljila potrebe svojih klijenata. U skladu sa tim, klijentima smo ponudili – „Kredit Cool“ keš kredit, gde tokom čitavog perioda, uz fiksnu kamatnu stopu i fiksnu ratu, klijenti imaju jasnu sliku svojih finansijskih obaveza,“  izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank Direktne.

Ponuda je aktuelna za gotovinske kredite i kredite za refinansiranje obaveza u drugim bankama, za korisnike koji primaju zaradu preko računa u Eurobank Direktnoj. Iznos kredita može biti do 3.600.000 dinara, sa periodom otplate do 71 mesec.

Zainteresovani klijenti više informacija o „Kredit Cool“ ponudi mogu dobiti posetom nekoj od ekspozitura Eurobank Direktne, kao i putem Kontakt centra 0800 1111 44 ili putem web sajta.

Related Posts