eŽIVOT – onlajn ugovaranje životnog osiguranja s video-identifikacijom

by Vesna Lapčić

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i sve većoj sklonosti ljudi da koriste najsavremenije metode komunikacije, kao i digitalizaciji poslovnih procesa u osiguranju, Sava životno osiguranje je  kreiralo onlajn ugovaranje životnog osiguranja sa sopstvenom video-identifikacijom. Ovaj model ugovaranja osiguranja je putpuno nova usluga na srpskom tržištu osiguranja, navedeno je u saopštenju ove kompanije.

Događaji poslednjih nekoliko meseci jasno su pokazali važnost povezanosti na daljinu. Bez obzira na okolnosti i izazove u okruženju, klijenti od osiguravača očekuju kontinuitet u komunikaciji. Sava životno osiguranje je prvi osiguravač na srpskom tržištu koji je tradicionalno ugovaranje životnih osiguranja dopunilo s uslugom onlajn ugovaranja životnog osiguranja sa sopstvenom video-identifikacijom – eŽIVOT.

Šta obuhvata nova usluga Sava životnog osiguranja – eŽIVOT?

Postupak je veoma jednostavan. U razgovoru sa savetnikom za životno osiguranje klijent dobija sve informacije o programu osiguranja i procesu ugovaranja ponude životnog osiguranja. Zatim, klijentu se dostavlja  ponuda na e-mail, kreirana  u skladu s njegovim potrebama i SMS kod radi bezbednog pristupa i naprednog elektronskog potpisivanja dokumenata.

Drugi korak u eŽIVOT procesu je video-identifikacija. Namenjena je proveri i potvrđivanju identiteta osiguranika prilikom onlajn ugovaranja životnog osiguranja i predstavlja standard na razvijenim tržištima u poslovanju banaka i drugih finansijskih institucija, dok je u našoj zemlji u primeni zahvaljujući novoj regulativi koju je nedavno uvela Narodna banka Srbije.

Onlajn ugovaranje životnog osiguranja klijentima omogućava da brzo, komforno i bezbedno pruže sigurnost sebi i svojoj porodici.

Detaljnije o onlajn ugovaranju životnog osiguranja s video-identifikacijom možete pronaći na https://www.sava-zivot.rs/sr-rs/ezivot/

Related Posts