Elan Amphibio: Porsche među skijama

by Vesna Lapčić

Elan Skije su kao sportski automobil među skijama, piše Tech Lifestyle.

Ovo poređenje postaje još tačnije sa novim Porsche Design Elan Amphibio skijama koje su namenjene ekspertima u ovoj sportskoj disciplini.

Dva brenda su još jednom udružila snage kako bi predstavili novi par skija koje se, kao i Porsche automobili, mogu pohvaliti i izgledom i performansama. Osim toga miks su najviše tehnologije i premijum materijala.

Ovde nema bokser motora ili konjaže kojima možete da se divite, ali Porsche Design Elan Amphibio skije zato imaju pločice od ugljeničnih vlakana i nagrađivanu Amphibio Truline tehnologiju a to je, može se reći, ekvivalentno moćnom bokser motoru.

Amphibio Truline tehnologija je kompleksna inovacija koja strateški postavlja materijale duž ivice skije, omogućavajući veću stabilnost u krivinama i manje materijala duž spoljne ivice za glatko, perfektno skretanje.

Ove fenomenalne trkačke skije takođe imaju Fusion X sistem vezova koji koristi novo pojedinačno povezivanje sa boljim freeflexom između skije i veza za lakše i precizno skretanje pri velikim brzinama.

Sama skija dodatno ima dva sloja titanijuma za superiorno držanje na ivici kao i progresivni obrazac savijanja i jezgro od laminiranog drveta koji omogućavaju željene obrasce savijanja kako bi se generisao ekstremni odziv i izdržljivost u različitim uslovima.

Porsche Design Elan Amphibio skije imaju završnu obradu od ugljeničnih vlakana sa dinamičnim belim detaljima i izgledaju apsolutno prelepo.

Deo su Elan Black Edition kolekcije. To je jedan od četiri para skija u ograničenoj seriji i dolaze u četiri dužine: 160, 166, 172 i 178 mm.

Uz ove skije idu i elegantni, lagani štapovi od ugljeničnih vlakana.

I skije i štapovi će biti dostupni u odabranim Porsche Design prodavnicama na internetu na porsche-design.com i elanskis.com.

Related Posts