Donesi je sada Glovo u Srbiji

by Vesna Lapčić

Nedelju dana nakon što je saopšteno da je platforma za dostavu hrane Donesi prestala sa dostavom porudžbina u svim gradovima Srbije i prebacila poslovanje na Glovo, jednu od vodećih svetskih kompanija za dostavu, danas se isto dešava i u Beogradu.

Donesi danas prestaje sa poslovanjem u Beogradu, a svi sadržaji sa aplikacije i web sajta već su prebačeni na Glovo. Korisnici Donesi aplikacije će biti preusmereni na Glovo kroz personalizovane linkove, gde će jednostavan proces prijavljivanja biti moguć u samo nekoliko koraka. Istovremeno, korisnici Donesi web sajta će biti preusmereni na Glovo web sajt.

Migracija podataka sa područja Beograda je poslednji korak u procesu prebacivanja Donesi poslovanja na Glovo. Krajem avgusta svi drugi gradovi u zemlji uspešno su prebačeni na Glovo sistem za onlajn dostavu, koji je već prisutan u više od 30 mesta u Srbiji.*

Korisnici Donesi platforme u Beogradu mogu i dalje da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama, budući da će svi restorani koji su prethodno bili deo Donesi ponude sada biti dostupni na Glovo aplikaciji. Ukupno, platforma nudi više od 2.500 restorana, a McDonald’s, Big Pizza, Burger House, Monument, The Saint i Moon Sushi samo su neki od popularnih brendova.

Pored hrane, Glovo u Beogradu se udružio sa Idea i Maxi supermarketima i brendovima kao što su Tehnomanija, Aksa, DM, Dr.Max, Gazprom i Vulkan, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput mesa i ribe, poklona, cveća, osvežavajućih pića, proizvoda za lepotu i negu, proizvoda za bebe i knjiga.

Branimir Đurović, direktor Glovo Srbija, ovim povodom je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da danas objavimo da je proces migracije sa platforme Donesi na Glovo uspešno završen. Veoma smo srećni zbog činjenice da smo deo tržišta uslužne dostave u Srbiji i što ovde donosimo naše znanje, iskustvo, odličnu mrežu partnerstava koju ćemo nastaviti da razvijamo, zajedno sa raznovrsnim proizvodima i uslugama koje nudimo. U narednom periodu korisnicima ćemo nuditi brojne ponude i promocije, kao i mnogo bolje sveukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo.“

Glovo je u maju najavio da su sprovedena preuzimanja kompanija Delivery Hero grupe kako bi se proširio u centralnoj i istočnoj Evropi.

*Gradovi u Srbiji koji su u potpunosti prešli na Glovo platformu su: Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Pančevo, Subotica, Leskovac, Pirot, Smederevo, Sombor, Čačak, Šabac, Zrenjanin, Jagodina, Kraljevo, Kruševac, Požarevac, Sremska Mitrovica, Užice, Aranđelovac, Valjevo, Vranje, Vrbas, Vrnjačka Banja, Vršac, Zaječar.

 

Related Posts