Home BIZ Info Donesi je sada Glovo u Srbiji

Donesi je sada Glovo u Srbiji

by Vesna Lapčić

Nedelju dana nakon što je saopšteno da je platforma za dostavu hrane Donesi prestala sa dostavom porudžbina u svim gradovima Srbije i prebacila poslovanje na Glovo, jednu od vodećih svetskih kompanija za dostavu, danas se isto dešava i u Beogradu.

Donesi danas prestaje sa poslovanjem u Beogradu, a svi sadržaji sa aplikacije i web sajta već su prebačeni na Glovo. Korisnici Donesi aplikacije će biti preusmereni na Glovo kroz personalizovane linkove, gde će jednostavan proces prijavljivanja biti moguć u samo nekoliko koraka. Istovremeno, korisnici Donesi web sajta će biti preusmereni na Glovo web sajt.

Migracija podataka sa područja Beograda je poslednji korak u procesu prebacivanja Donesi poslovanja na Glovo. Krajem avgusta svi drugi gradovi u zemlji uspešno su prebačeni na Glovo sistem za onlajn dostavu, koji je već prisutan u više od 30 mesta u Srbiji.*

Korisnici Donesi platforme u Beogradu mogu i dalje da uživaju u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama, budući da će svi restorani koji su prethodno bili deo Donesi ponude sada biti dostupni na Glovo aplikaciji. Ukupno, platforma nudi više od 2.500 restorana, a McDonald’s, Big Pizza, Burger House, Monument, The Saint i Moon Sushi samo su neki od popularnih brendova.

Pored hrane, Glovo u Beogradu se udružio sa Idea i Maxi supermarketima i brendovima kao što su Tehnomanija, Aksa, DM, Dr.Max, Gazprom i Vulkan, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput mesa i ribe, poklona, cveća, osvežavajućih pića, proizvoda za lepotu i negu, proizvoda za bebe i knjiga.

Branimir Đurović, direktor Glovo Srbija, ovim povodom je izjavio: „Zadovoljstvo nam je da danas objavimo da je proces migracije sa platforme Donesi na Glovo uspešno završen. Veoma smo srećni zbog činjenice da smo deo tržišta uslužne dostave u Srbiji i što ovde donosimo naše znanje, iskustvo, odličnu mrežu partnerstava koju ćemo nastaviti da razvijamo, zajedno sa raznovrsnim proizvodima i uslugama koje nudimo. U narednom periodu korisnicima ćemo nuditi brojne ponude i promocije, kao i mnogo bolje sveukupno korisničko iskustvo i zadovoljstvo.“

Glovo je u maju najavio da su sprovedena preuzimanja kompanija Delivery Hero grupe kako bi se proširio u centralnoj i istočnoj Evropi.

*Gradovi u Srbiji koji su u potpunosti prešli na Glovo platformu su: Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Pančevo, Subotica, Leskovac, Pirot, Smederevo, Sombor, Čačak, Šabac, Zrenjanin, Jagodina, Kraljevo, Kruševac, Požarevac, Sremska Mitrovica, Užice, Aranđelovac, Valjevo, Vranje, Vrbas, Vrnjačka Banja, Vršac, Zaječar.

 

You may also like