DDOR učestvuje u ozelenjavanju grada Novog Sada

by Vesna Lapčić

Kompanija DDOR osiguranje pridružila se akciji ozelenjavanja urbanih celina u Novom Sadu – „Za zeleniji Novi Sad“, koju je inicirao Grad Novi Sad.

U kompaniji saopštavaju da zelene površine ujedno doprinose i sanaciji narušene ekološke ravnoteže u gradskim urbanim sredinama. Time je povećanje tzv. zelene infrastrukture, za Novi Sad i njegove žitelje izuzetno značajno, a za kompaniju posebno važan cilj, rekli su u DDOR Novi Sad.

Mr Goran Ivanović, direktor Funkcije oblasti za prodaju i marketing u kompaniji DDOR Novi Sad, izjavio je na događaju u Limanskom parku održanom 30.11.2019, a koji je označio početak kampanje, da je strateško opredeljenje DDOR osiguranja, kao društveno odgovorne kompanije da pruža podršku projektima koji su značajni za širu zajednicu.

„Podržavamo sport, kulturu, umetnost, organizujemo ili učestvujemo u projektima koji se bave unapređenjem bezbednosti u saobraćaju i naravno, očuvanju životne sredine. Veliko je zadovoljstvo biti deo gradskog projekta ozelenjavanja Novog Sada, jer ovo i jeste grad u kom žive naši klijenti, naši zaposleni i sva naša deca. Zbog toga vrlo je lako bilo pronaći volontere u našoj kompaniji koji su se odazvali akciji i danas (zasadili/će zasaditi) stabla pod sloganom „Za moju zdraviju okolinu“ u čijem hladu će uživati nove generacije novosađana u lepšem i zdravijem ambijentu“, rekao je Ivanović.

Related Posts