Home Uncategorized CUlture Impact Conference – 14. i 15. decembra ICT Hub Beograd

CUlture Impact Conference – 14. i 15. decembra ICT Hub Beograd

by Vesna Lapčić

Prva regionalna konferencija posvećena isključivo menadžmentu organizacione kulture – Culture Impact Conference – održaće se 14. i 15. decembra u ICT Hub-u u Beogradu.

Preko stotinu delegata iz Srbije i zemalja okruženja – People i Culture officera i manadžera, HR profesionalaca, profesora, menadžera svih nivoa, vlasnika startapa, predstavnika velikih korporacija, itd. imaće priliku da čuje na koji način kompanijska kultura diktira razvoj njihovih organizacija, gde su izazovi i potencijalna rešenja za vreme koje dolazi.

Konferencija je koncipirana kao serija predavanja, radionica i panel disusija na najaktuelnije teme, na koje govore predavači i stručnjaci koji su potvrđeni na tržištu. Većina učesnika dolazi iz IT industrije, ali tu su i predavači koji donose iskustva velikih sistema i iz drugih industrija. 

Na koji način organizaciona kultura utiče na proizvodnju softvera? Kako neki od omiljenih poslodavaca u IT sektoru uspevaju da kreiranjem specifične kulture zadrže zaposlene? Kako se prenose vrednosti organizacije pri njenom širenju na druge države? Kako funkcioniše jedna Holacracy organizacija u Srbiji? Mogu li se lideri promeniti kada je nužno menjanje organizacije? –  samo su neka od pitanja koja obrađuju predavanja. Radionice se bave temama kao što su ispravno definisanje core vrednosti organizacije, design thinkingom u službi razvoja organizacije, i drugim, dok su teme panel diskusije „Razmaženi zaposleni u IT-ju: mit, istina ili kultura“ i „Agile kultura: šta je čini i kako izbeći najčešće greške“. 

Formiranje spiska učesnika – predavača i pokrovitelja konferencije, kao i prodaju ulaznica možete pratiti na sajtu konferencije

You may also like