Comtrade i Beogradski maraton potpisali petogodišnji ugovor o naslovnom sponzorstvu

by Vesna Lapčić

Kompanija Beogradski maraton, organizator najmasovnijeg trkačkog događaja od posebnog značaja za grad Beograd i državu Srbiju i Comtrade, globalna tehnološka kompanija sa dubokim korenima u Srbiji i velikim internacionalnim uticajem, potpisali su petogodišnji ugovor o saradnji. Ova saradnja će domaćim i inostranim sportistima, ljubiteljima trčanja, omogućiti još bolje uslove za takmičenje na trkama koje se organizuju tokom čitave godine, od kojih je svakako najvažniji međunarodni maraton koji će se tokom sledećih pet godina održavati pod nazivom „Comtrade Beogradski maraton“.

Zajednička misija dve kompanije je da ovu saradnju iskoriste pre svega za promociju zdravog načina života, sportskog duha i tehnološkog napretka, ali i da pruže nezaboravno iskustvo svim učesnicima Beogradskog maratona, posetiocima i ljubiteljima trčanja.

Direktor Beogradskog maratona Darko Habuš, na početku svog obraćanja zahvalio se kompaniji Comtrade koja je prepoznala napore koje ova organizacija ulaže u razvoj uličnih trka i dodao: Ova petogodišnja saradnja Beogradskom maratonu omogućava da možemo da planiramo, sistematično rastemo i da korak po korak ostvarimo zacrtani cilj – da postanemo maraton broj jedan u regionu. Naša zajednička mislija je  popularizacija trčanja i atletike, pre svega kao sporta za zdrav zivot”.

Comtrade će svoje tehnološke resurse i stručnost staviti u funkciju poboljšanja iskustva trkača, publike i organizatora. Očekujemo da će Comtrade Beogradski Maraton postati ne samo sportski spektakl, već i platforma za tehnološke inovacije i interakciju sa zajednicom.

„Izuzetna mi je čast da vas sve pozdravim, kao i direktora Beogradskog maratona Darka Habuša. Danas najmasovnija atletska i sportska manifestacija u zemlji i najveća tehnološka kompanija u regionu Comtrade potpisuju petogodišnji ugovor, pa će se ova manifestacija sada zvati Comtrade Beogradski maraton. Posle nekoliko teških godina, Darko je uspeo da vrati Beogradski maraton na svetsku mapu, a naš cilj je da ojačamo masovnost i popularnost maratona. Comtrade ulaže u sportove koji se bave zdravim životom i promoviše zdrav život, izuzetna nam je čast da će na desetine hiljada takmičara nositi logo naše kompanije. Čestitao bih Beogradskom maratonu što je istrajao sve ove godine i što je njihova manifestacija sve veća i veća i sve masovnija“ – poručio je Veselin Jevrosimović.

Related Posts