Rezervišite 29. novembar za tradicionalni SEE NPL + Finance Forum 2024

by Vesna Lapčić

Osmo izdanje SEE NPL Foruma, održaće se 29. novembra 2024. godine u hotelu Mona Plaza u Beogradu. Ovaj događaj je u proteklih sedam godina izgradio reputaciju vodeće regionalne konferencije u oblasti problematičnih potraživanja (NPL). U želji da isprati dinamična dešavanja u finansijskom sektoru, Forum ove godine proširuje svoje okvire i postaje SEE NPL + Finance Forum. Kao i prošle godine, Nacionalno udruženje procenitelja Srbije (NUPS) pruža institucionalno pokroviteljstvo Forumu.

Pored teme problematičnih kredita, program će obuhvatiti i širok spektar finansijskih tema, uključujući analizu makroekonomskih pokazatelja, nove regulative EU i SEE, digitalnu transformaciju bankarskog sektora, budućnost finansijskih usluga, veštačku inteligenciju u finansijskoj industriji, evoluciju lizinga i faktoringa, kao i ulogu mikrofinansiranja u ekonomskom razvoju. Poseban akcenat biće stavljen na razvoj i saradnju regionalnih tržišta kapitala i finansijske strategije regionalnih država.

Očekuje se učešće vodećih eksperata finansijskog sektora regiona Jugoistočne Evrope, uključujući regulatore, bankare, investitore, finansijske i pravne savetnike, kao i stručnjake iz oblasti nekretnina, investicionog savetovanja, brokere i međunarodne finansijske institucije.

SEE NPL + Finance Forum je centralno mesto okupljanja profesionalaca, prilika za poslovno umrežavanje i diskusiju o  najaktuelnijim finansijskim temama. Konferencija donosi mnoštvo sadržaja, pružajući priliku da se u jednom danu steknu ključni uvidi, čuju različita iskustva i sazna više o trendovima koji oblikuju finansijsku budućnost regiona.

Za više informacija i registraciju posetite: https://seenplforum.com/, a možete da nas kontaktirate i putem mejla office@seenplforum.com ili broja telefona 011 409 0532.

Konferenciju organizuje New Angles Consulting, kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija.

 

Related Posts