Raiffeisen najbolja banka u Srbiji u oblasti privatnog bankarstva po izboru magazina „Global finance“

by Vesna Lapčić

Renomirani svetski finansijski magazin „Global finance“ proglasio je Raiffeisen banku najboljom bankom u segmentu privatnog bankarstva u Srbiji za 2024. godinu (The Best Private Bank in Serbia for 2024). To je druga titula koju je „Global finance“ dodelio Raiffeisen banci u domenu privatnog bankarstva.

Jelena Aksić, članica Izvršnog odbora banke zadužena za poslove sa stanovništvom, malim preduzećima i preduzetnicima izjavila je da je nagrada potvrda izgradnje dugoročnog i partnerskog odnosa sa klijentima koji se istovremeno zasniva na poverenju i pružanju vrhunske usluge.

„Još jedna nagrada ‘Global finance’ magazina za našu banku u oblasti privatnog bankarstva pokazuje da se do najviših svetskih rezultata stiže negujući individualni pristup, izuzetan profesionalizam i diskretnost“, kaže Jelena Aksić.

Nagrada „Global finance“ magazina govori o tome koliko su zadovoljstvo klijenata, njihova direktna povezanost sa specijalistima u Raiffeisen banci i konstantan razvoj digitalnih servisa značajni za sveobuhvatno strateško partnerstvo, napominje Jelena Aksić.

Džozef Đijaraputo, osnivač i urednik magazina „Global finance“ izjavio je da je privatno bankarstvo umetnost, ali i nauka u kojoj su poznavanje ekonomskih i finansijskih trendova umreženi sa dubokim razumevanjem potreba klijenata, navodi se u saopštenju magazina.

„Nagrada ide onim institucijama koje isporučuju i jedno i drugo”, istakao je Đijaraputo.

Kako se navodi u saopštenju „Global finance“ magazina, pobednici nisu uvek najveće, već najbolje institucije, one čije kvalitete klijenti visoko vrednuju prilikom odabira banke.

Ovo je treća titula za Raiffeisen u oblasti privatnog bankarstva. Privatno bankarstvo Raiffeisen banke dobitnik je dvostruke titule „Najbolja banka u oblasti privatnog bankarstva u Srbiji“ u 2021. godini (EMEA Finance i Global Finance).

Uslugu privatnog bankarstva Raiifeisen banka je uvela sredinom 2020. godine sa idejom da klijentima ponudi ekskluzivnu bankarsku uslugu, u skladu sa najsavremenijim standardima.

 

Related Posts