Privremena obustava servisa i usluga u finalnom koraku spajanja Komercijalne i NLB Banke

by Vesna Lapčić

Zato što verujemo da zajedno možemo da postignemo više i stignemo dalje, Komercijalna i NLB Banka, članice NLB Grupe, se 29. aprila spajaju i postaju NLB Komercijalna banka – banka pravih prilika.

Udruženi moći ćemo još snažnije da podržimo važne životne odluke svojih klijenata i ostanemo njihov pouzdan oslonac – za sve što dolazi, pružajući im značajno veći portfolio proizvoda i usluga preko jedne od najvećih mreža bankomata i ekspozitura u Srbiji.

Do tada, pred nama je finalni korak pravnog i tehničkog spajanja naših banaka, koji nas očekuje između 29. aprila i 4. maja.

U ovom periodu naši klijenti moći će neometano da koriste bankomate, obavljaju transakcije karticama na prodajnim mestima kao i putem digitalnih novčanika KomBank i NLB Pay, dok će doći do privremene obustave rada određenih usluga i servisa.

Tako ekspoziture NLB Banke neće raditi u petak, 29. aprila, dok će ekspoziture Komercijalne banke raditi skraćeno, do 13 časova. Ekspoziture obe banke neće raditi tokom prvomajskih praznika od subote, 30. aprila do utorka, 3. maja, pa će tako prvi radni dan nove NLB Komercijalne banke biti sreda, 4. maj.

Elektronsko i mobilno bankarstvo, za klijente NLB Banke neće biti dostupni u periodu od petka, 29. aprila od 17 časova, a za klijente Komercijalne banke od 22 časa, najkasnije do srede 4. maja. U istom periodu neće funkcionisati SMS obaveštenja o potrošnji sredstava prilikom korišćenja kartica.

Plaćanje karticama putem interneta za klijente Komercijalne neće biti dostupno od petka 29. aprila od 22 časa, najkasnije do srede, 4. maja, dok će za klijente NLB Banke funkcionisati bez prekida.

Pored toga, klijentima NLB Banke će od 30. aprila na raspolaganju biti novi platni računi, o kojima su već obavešteni pismenim putem, a čije brojeve mogu da provere na internet sajtovima obe banake.

Komercijalna i NLB Banka mole sve svoje klijente da se na vreme pripreme za kratkotrajnu obustavu navedenih usluga i servisa, i zahvaljuju im se na razumevanju i podršci da najbolje iz obe banke objedine u novoj banci pravih prilika.

Related Posts