Novi menadžment Komercijalne banke

by Vesna Lapčić

Vlastimir Vuković imenovan je za predsednika Izvršnog odbora Komercijalne banke, a Dejan Janjatović, zamenik predsednika IO.

„Za mene je velika čast, priznanje i privilegija da vodim jednu od najvećih banaka u Srbiji, ali i obaveza i izazov. Siguran sam da će Komercijalna banka, sada u okviru NLB Grupe, postati lider srpskog bankarskog sektora. Ubeđen sam da će sinergijom dva snažna i ugledna brenda, kao što su NLB i Komercijalna banka, klijenti dobiti novi kvalitet koji je uz stabilnost i efikasnost, uslov za lidersku poziciju regionu“, izjavio je Vlastimir Vuković, nakon zvaničnog imenovanja.

„Naš fokus, biće stavljen na unapređenje poslovanja, poboljšanje usluga klijentima, ali i pružanje podrške razvoju zaposlenih. Verujemo da ćemo zajedno sa našim zaposlenima, a najviše zahvaljujući velikoj prodršci i poverenju klijenata, opravdati i unaprediti položaj koji Komercijalna banka i NLB Grupa imaju na finansijskom tržištu Srbije“, stav je Dejana Janjatovića, zamenika predsednika IO.

Dejan Janjatović

Zajedno sa Dragišom Stanojevićem, koji je zadužen za informacione tehnologije i bankarske operacije, oni su okosnica petočlanog tima koji će voditi Komercijalnu banku, članicu NLB grupe u narednom periodu.

Dragiša Stanojević

 

 

 

Related Posts