Najveći regionalni saleforce partner stiže u Srbiju

by Vesna Lapčić

Kompanija Agilcon, nakon 12-ogodišnjeg uspešnog poslovanja na području Hrvatske i Slovenije, širi svoje poslovanje na Srbiju i region. Agilcon je najveći regionalni partner Salesforce-a, svetske platforme broj 1 za rešenja u oblasti korisničke podrške, prodaje i marketinga. Otvaranjem kancelarije u Beogradu, kompanija ulazi u novu fazu poslovanja i najavljuje velike planove za budućnost.

Kako se sadašnji i budući trendovi oslanjaju na vrhunsko korisničko iskustvo, rasle su i potrebe klijenata i tržišta za CRM i HRM uslugama. Vođen tom idejom, Agilcon je odlučio da svoje usluge proširi i na naše tržište. Iako već godinama posluje na području Srbije i implementira Salesforce rešenja i Gecko aplikaciju kod klijenata poput Tehnomanije, Milšpeda, A1 i mnogih drugih, otvaranjem kancelarije u Beogradu postaje još bliži trenutnim i budućim saradnicima.

„Dolazak Agilcona, najvećeg regionalnog partnera Salesforce-a, donosi našem tržištu dah inovacije i izvrsnosti u izradi rešenja za prodaju, marketing i HR. Izuzetno nam je drago što ćemo nadograđivati postojeću saradnju sa trenutnim klijentima i stvarati nove priče sa sadašnjim i budućim klijentima, ne samo na području Srbije, već i u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i šire“, rekla je Katarina Vladić, direktorka kompanije Agilcon u Srbiji. „Ljudi željni učenja i izazova svakako su naš najveći pokretač. Vođeni tom vizijom, do kraja godine planiramo da zaposlimo veliki broj visoko kvalitenih stručnjaka sa naglaskom na IT, kako u kancelariji u Srbiji, tako i širom regije“, dodala je.

„Nakon otvaranja kancelarije u Zagrebu i dve uspešne godine poslovanja, radujemo se novim zanimljivim projektima i poslovnim izazovima na tržištu Srbije i regiona. Otvaranje kancelarije u Beogradu predstavlja novi iskorak zahvaljujući kome ćemo moći još snažnije da se fokusiramo na strateške projekte saradnika i brendova“, ovim povodom rekao je i Marko Perme, direktor kompanije Agilcon.

Sa više od 150 uspešno realizovanih projekata i timom iskusnih stručnjaka, kompanija implementira Salesforce CRM rešenja sa krajnjim ciljem zadovoljnih korisnika i njihovog uspeha. Osim toga, tim stručnjaka stoji na raspolaganju i pruža savetodavnu uslugu svojim saradnicima i partnerima i nakon implementacije usluge.

Kao strateški partner Salesforce.com i vodeći Salesforce Consulting Partner u regionu, kompanija Agilcon specijalizovana je za implementaciju rešenja za prodaju, podršku i marketing za kompanije koje se bave B2B i B2C poslovanjem. Istovremeno je i Salesforce Appexchange Partner, a u okviru svog poslovanja razvila je i najmoderniju HR aplikaciju – Gecko HRM, kao pristupačno i moćno rešenje za upravljanje ljudskim resursima, izgrađeno na platformi Salesforce.

Related Posts