Matriks: Umesto bele dolazi nam neonski zelena zima!

by Vesna Lapčić

Kultno ostvarenje „Matriks“ ponovo opseda svetske bioskope, ovoga puta svojim četvrtim nastavkom. Domaća publika ima priliku da 22. decembra od 20h, specijalnom CineFan premijerom u CineStar bioskopima, još jednom proživi avanture legendarnih junaka.

Sudeći po kulturnoj zaostavštini prethodna tri dela, ne sumnjamo da će i četvrti film iz Matriksove franšize – Matriks Uskrsnuća, postići planetarni uspeh i zadovoljiti očekivanja svojih fanova. A da to za jedan ovako gala događaj ne bude sve, pobrinuo se CineStar.

Uz zagarantovan vrhunski filmski ugođaj, sada su tu i pokloni za gledaoce. Na simultanim CineFan premijerama u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu, najsrećniji gledaoci će, nasumičnim odabirom ispod sedišta, biti nagrađeni sjajnim poklonima – majice i torbe za laptop. Zato, rezervišite svoju kartu još danas i, ko zna, možda baš vi budete srećni dobitnik.

Matriks Uskrsnuća ponovno okuplja izvorne zvezde. Kijanu Rivs je u ulozi Nea, dok je Keri-En Mos u ulozi Triniti. U ostalim ulogama im se pridružuje zvezdana postava: Jaija Abdul – Matin II, Džesika Henvik, Džonatan Grof, Nil Patrik Haris, Prijanka Čopra Jonas, Kristina Riči,  Telma Hopkins, Erendira Ibara, Tobi Onvumer, Maks Rimelt, Brajan J. Smit i Džada Pinket Smit.

U novoj priči Neo i Triniti su naizgled živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar „matriksa“, koji je postao opasniji. Oni se ne sećaju svoje prošlosti. Ali Nea prošlost proganja, jer u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica… Kako bi otkrio što je zaista stvarno, moraće još jednom da se odluči za putovanje u „Matriks“.

Ne propustite njihovu avanturu i od 22. decembra posetite CineStar bioskope.

 

 

Related Posts