Generali osiguranju dodeljeno vredno priznanje internacionalne kompanije Stanton Chase za najrazvijeniju praksu upravljanja talentima

by Vesna Lapčić

Stanton Chase Beograd dodelio je Talent Management nagradu Generali Osiguranju Srbija.

Krajem prošle godine, Stanton Chase Beograd organizovao je šestu dodelu nagrada i priznanja namenjenih kompanijama iz različitih industrija, koje razvijaju i implementiraju programe za upravljanje talentima i posvećene su razvijanju potencijala svojih zaposlenih.

Ove godine u konkurenciji od preko 20 kompanija, Talent program Generali Osiguranja Srbija prepoznat je kao najkompleksniji u pristupu u radu sa talentima. Ono što je Generali posebno izdvojilo jeste uključenost top menadžmenta u rad sa talentima, kao i prilike za dalji razvoj koje talenti dobijaju kroz internacionalno iskustvo. Ovim se Generali Osiguranje Srbija pridružilo timu uspešnih  poslodavaca na domaćem tržištu, koji su posvećeni razvoju talenata, a koji čine Coca-Cola, Telenor, JTI, NIS i Nelt.

Nagradu su preuzeli direktor Direkcije za ljudske resurse i organizaciju Milan Nestorović i Ana Glovacki, zadužena za razvoj i implementaciju Talent programa.

Generali Osiguranje Srbija pokrenulo je svoj talent program 2015. godine sa ciljem da prepozna ljude sa najvećim potencijalom za razvoj, da ih zadrži i podstakne njihov napredak u kompaniji. Talent menadžment program obuhvata obuku, rad na projektima, mentorski rad sa top menadžmentom kompanije, ispitivanje ličnih limita i razne druge dinamične metode koje pomažu razvoj liderskih veština talentovanih koleginica ili kolega.

Beogradska kancelarija kompanije Stanton Chase od 2014. godine dodeljuje Talent Management nagradu.

Related Posts