DDOR osiguranje u novim prostorijama u Šapcu

by Vesna Lapčić

DDOR osiguranje je, u skladu sa svojom strategijom razvoja i unapređenja kvaliteta pružanja usluga, premestilo svoju ekspozituru u Šapcu u prostraniji poslovni prostor i uskladilo ga sa svojim standardima poslovanja kao i sa svojim novim vizuelnim identitetom. Želeći da obeleži otvaranje novih prostorija, DDOR će svim Šapčanima koji do kraja kalendarske godine posete novu filijalu pokloniti vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu bilo kog neživotnog osiguranja kod ovog Društva u predstojećoj godini.

„U 2019. godini smo uredili i investirali u više od 25 prodajnih mesta i time poslali jasnu poruku sugrađanima u 19 gradova, ali i čitavom tržištu, da je DDOR osiguranje uvek tu za svoje klijente, baš kao i svaki dobar komšija. Naši dugogodišnji korisnici pokazuju izuzetnu lojalnost i sve više porodica nas prepoznaje kao oslonac iz generacije u generaciju. Ekspozitura u Šapcu godinama beleže sve uspešnije poslovanje, a to samo znači da se uspostavlja poverenje sa sve većim brojem klijenata, kako fizičkih, tako i pravnih lica“, izjavio je Giorgio Marchegiani, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja i dodao: „Želim da se naročito zahvalim gospodinu Nebojši Grujiću, svetskom i evropskom prvaku u kajaku, predstavniku Olimpijskog tima Srbje, što je zajedno sa nama obeležio ovaj značajan trenutak za sve svoje i naše sugrađane iz Šapca.“

DDOR osiguranje je u Šapcu prisutno više od dvadeset godina i klijenti i partneri prepoznaju Društvo kao stabilnu kompaniju sa dugom tradicijom. Istovremeno, kao deo Unipol grupe, Društvo donosi i finansijsku snagu, inovativnost i razvijenu kulturu usluga iz svog evropskog iskustva. Ekspozitura u Šapcu beleži konstantan rast fakturisane premije osiguranja, u proseku od oko 15% godišnje. Saradanja sa izuzetno razvijenim sektortom privrede – velikim i srednjim preduzećima, bez obzira da li su u domaćem ili stranom vlasništvu u stalnom je porastu zahvaljujući dobrom poznavanju prilika na tržištu, stručnom kadru i partnerskim odnosima sa lokalnom upravom, organizacijama i udruženjima, kao i liderskoj poziciji DDOR osiguranja na tržištu u Srbiji.

Related Posts