Home Finews DDOR osiguranje šest godina uz Beogradski festival igre

DDOR osiguranje šest godina uz Beogradski festival igre

by Vesna Lapčić

DDOR osiguranje već šestu godinu pruža podršku realizaciji Beogradskog festivala igre, kao i daljem razvoju i rasprostranjivanju ove kulturne manifestacije od nadnacionalnog značaja. Prvi put, a pod pokroviteljstvom DDOR osiguranja, Beogradski festival igre i Kulturni centar Novog Sada priređuju reviju jedinstvenih filmskih i dokumentarnih ostvarenja pod nazivom Dani igre. Festivalske filmske projekcije održavaju se u Kulturnom centru Novog Sada do 19. februara 2020.g, Program revije, obuhvata projekcije 12 ostvarenja.

Posetioci će biti u prilici da pogledaju i izložbu fotografija poznatog modnog i umetničkog fotografa Roba Vudkoksa, koja predstavlja kompilaciju radova iz nekoliko različitih faza, ali sa zajedničkom temom koja u fokus stavlja, lepotu i posebnost ljudskog tela.

DDOR osiguranje je kompanija koja u sebi spaja prepoznatljivu tradiciju i stabilnost sa kreativnošću, inovativnošću i snagom Unipol grupe. Upravo ove karakteristike kompanije DDOR osiguranje nalaze idealnu vezu sa Beogradskim festivalom igre. Biti partner u ovom izuzetnom kulturnom događaju, deo je i želje DDOR osiguranja da što širem auditorijumu priredi specifične kulturne i umetničke sadžaje do kojih ne bi bili u prilici da dođu prepoznajući pri tome značaj koji Beogradski festival igre ima za zajednicu. Ples je način komunikacije, a u doba digitalizacije, fizički izraz, što pokret svakako jeste nameće se kao idealna ravnoteža i baza ili nadogradnja.

Kao i ovo jedinstvo naizgled suprotnih pozicija, DDOR osiguranje u sebi ujedinjuje tradicionalni pristup i prijateljski odnos sa svojim klijentima sa osvajanjem naklonosti digitalnih generacija kroz inovativan pristup. Partnerstvo između Beogradskog festivala igre i DDOR osiguranja je stoga potpuno prirodno i njime se nastavlja svesrdna podrška nastavku razvoja kulture na prostorima Srbije.

You may also like