Akcija „Za šumu u tvom kraju“

by Vesna Lapčić

Kompanija DDOR osiguranje pokrenula je akciju „Za šumu u tvom kraju“ sa ciljem stvaranja urbanih oaza koje će pozitivno uticati na efekte emisije štetnih gasova, ali i na dugoročno unapređenje životne sredine i uslova života u gradovima Srbije. Akcija će obuhvatiti period od početka maja do kraja septembra 2022. godine i podrazumeva odvajanje sredstava od svake ugovorene eko-polise za sadnju stotina stabala na jesen ove godine. Ugovaranjem eko-kasko ili eko-Moja kućica osiguranja, klijenti će direktno doprineti tome koliko će stabala obogatiti različite gradove Srbije. Prva prilika za to biće već na manifestaciji DDOR ECO BG CAR SHOW VII na kojem će svi zainteresovani moći da dobiju sve informacije o ovoj akciji, ponudi kasko osiguranja za standardna, kao i za hibridna i električna vozila, ali i da učestvuju u takmičenjima i da znanjem i veštinom osvoje vredne nagrade.

U svom govoru na otvaranju manifestacije, predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja Frančesko Maši je rekao:

„U potpunosti delimo vrednosti organizatora ove manifestacije, kao deo Unipol grupe, vodeće evropske finansijske grupacije, takođe smo snažno posvećeni zaštiti životne sredine i borbi protiv klimatskih promena koje imaju ogroman uticaj na nepovoljne vremenske prilike i prirodne katastrofe. Ovogodišnje izdanje Sajma automobila u Beogradu fokusira se na brigu o životnoj sredini, koja u kombinaciji sa mobilnošću predstavlja jedan od ciljeva održivog razvoja i DDOR-a i naše Unipol Grupe, a to je stvaranje održivih gradova i zajednica. Zbog toga je naša namera da, kao odgovorni deo zajednice, doprinesemo projektom „Za šumu u vašem komšiluku“ u cilju poboljšanja uslova života i rada sadnjom drveća u urbanim sredinama“.

Da podsetimo, DDOR osiguranje godinama ulaže u promovisanje i edukaciju svih učesnika o bezbednosti u saobraćaju i u poslednjih deset godina uložilo je više od 3 miliona evra kako bi hiljade vozača savladalo treninge NAVAK – Nacionalne vozačke akademije. I ove godine u saradnji sa ovom institucijom pripremljeni su treninzi na samom Sajmu automobila, ali i nagradni treninzi za one koji ugovore kasko osiguranje za svoje hibridno ili električno vozilo.

 

DDD

Related Posts