Povoljni krediti za obrtna sredstva

by Vesna Lapčić

Addiko banka je ovog leta lansirala inovativnu ponudu povoljnih kredita za obrtna sredstva za domaća preduzeća i preduzetnike. Izuzetno brz proces odobrenja kredita je ono što posebno izdvaja ovu ponudu Addiko banke, pružajući preduzetnicima i privrednicima mogućnost da u što kraćem roku ostvare svoje finansijske ciljeve.

Reč je o setu pogodnosti za domaće privrednike i preduzetnike prilikom dobijanja ovih kredita, uz brojne benefite i olakšice. Rok za odobrenje kredita je do samo tri radna dana, što omogućava klijentima da nastave svoje poslovne aktivnosti bez većih odlaganja. Kako bi se ubrzao proces, dokumentacija potrebna za kredit je pojednostavljena, s obzirom da klijenti dostavljaju samo saglasnost za preuzimanje izveštaja iz Kreditnog biroa, dok Banka sve ostale informacije prikuplja iz zvanične APR dokumentacije. Krediti za obrtna sredstva imaju fleksibilan rok otplate do pet godina, a iznos kredita se prilagođava potrebama i mogućnostima klijenta.

Dodatne prednosti koje izdvajaju ovu ponudu od ostalih, uključuju izbor valute (RSD ili EUR – uz valutnu klauzulu) i fiksnu kamatnu stopu bez obzira na rok otplate. Obezbeđenje kredita obuhvata menice firme i lične menice vlasnika, bez dodatnih troškova za procenu nekretnine i troškova upisa hipoteke.

 

  • Brzina, jednostavnost i pouzdanost su ključne karakteristike rada banke sa klijentima. Pružamo zainteresovanim privrednicima i preduzetnicima izuzetno jednostavan postupak apliciranja i odobrenja, što je prava retkost u današnje vreme. Takođe, kada je reč o otvaranju računa za preduzetnike i mala preduzeća, većina postupaka se obavi u samo jednom danu ili čak u nekoliko sati- istakao je Miloš Bojanić, izvršni direktor za korporativne klijente, u Sektoru za mala i srednja preduzeća Addiko banke.

 

Pored navedenog, Addiko banka pruža preduzetnicima i privrednicima širok spektar proizvoda, uključujući povoljne kredite za obrtna sredstva, revolving kredite, dozvoljeni minus i činidbene i plative garancije, kako bi im omogućila efikasnije upravljanje njihovim poslovanjem, mogućnost da brzo i lako prošire asortiman svojih proizvoda i usluga, kao i da na zahteve svojih klijenata i kupaca odgovore pravovremeno i na najbolji način.

Related Posts