Još lakše i brže do Addiko brzih keš kredita

by Vesna Lapčić

Koliko često ste bili u situaciji da ste s nestrpljenjem iščekivali odgovor banke na vaš zahtev za kredit, ali nažalost, odgovor nije stigao u predviđenom roku? A tek koliko puta vam je nedostajao samo još jedan papir da biste uspešno aplicirali?

Imajući na umu upravo te izazove, Addiko banka ovog leta pokreće novu keš kredit kampanju, pod simboličnim nazivom „Addiko obećanje“, u želji da građanima kojima je potreban keš obezbedi brz odgovor, kako bi do svog željenog cilja došli već istog dana.

Specifičnost ove zanimljive kampanje je upravo u tome što Addiko banka svim zainteresovanim klijentima daje obećanje da će na svaki njihov zahtev za keš kreditom, koji je podnet u ekspozituri i ispunjava definisane uslove, odgovoriti u roku kraćem od 30 minuta. U suprotnom, Banka plaća klijentu prvu ratu kredita, jer je prekršila obećanje.

“Jednostavnost i brzina su apsolutni aduti poslovanja Addiko banke što ovom kampanjom dodatno želimo da potvrdimo. U pozadini svega je i ovoga puta naša namera da klijentima omogućimo brzi odgovor na svaki njihov zahtev, odnosno informaciju da li i na koji način u ostvarenju svojih planova mogu da računaju na Addiko podršku. Zahvaljujući bogatom iskustvu, kao i efikasnim procedurama, Addiko banka se uvek trudi da na sve zahteve klijenata odgovori u najkraćem mogućem roku, što je za građane od izuzetno velike važnosti posebno u situacijama kada im je neophodna brza i sigurna podrška Banke,” izjavila je Vanja Vuletić, izvršna direktorka Sektora za poslovanje sa stanovništvom i digitalno bankarstvo Addiko banke.

Kampanja „Addiko obećanje“ će trajati od 28. avgusta do 31. oktobra ove godine i odnosi se samo na Addiko keš kredite uz prenos zarade i za koje su klijenti podneli zahtev u nekoj od Addiko ekspozitura.

Mogući iznos kredita se kreće od 30.000 do 1.000.000 dinara (uz mogućnost refinansiranja postojećih obaveza), dok je maksimalna ročnost kredita 71 mesec.

Izvor: Addiko

Related Posts