Erste banka zakupila reklamni prostor za male privrednike

by Vesna Lapčić

Kako bi klijentima iz segmenta privrede pomogla da u aktuelnoj kriznoj situaciji očuvaju i poboljšaju poslovanje, Erste Banka je uložila sredstva u TV kampanju kojom će im pružiti podršku da se direktno obrate najširem auditorijumu potrošača i predstave svoje proizvode i priče.

Televizijska kampanja podrške privredi trajaće naredne četiri nedelje, a u okviru reklama kreiranih za klijente biće predstavljeni startapi, mikro, mala i srednja preduzeća.

Tako će gledaoci širom Srbije imati priliku da se upoznaju sa jedinstvenim proizvodima domaćih kompanija, kao što su premium namazi od šumskih pečuraka „Šumska tajna“ koje proizvodi „Stanišić bio“ iz Veternika, organske voćne rolnice i sokovi futoškog gazdinstva „Dolovac Organic“, tekstilni proizvodi preduzeća „Stotex“ iz Starih Banovaca, zanatska piva beogradske pivare „Dogma Brewery“, kozmetički preparati leskovačke „DPC Hemigal“, ali i delovi industrijskih postrojenja, koje proizvodi novosadski „NS-Steel“.

Našim klijentima, preduzetnicima i firmama smo svakodnevno na raspolaganju sa paletom proizvoda i usluga banke. Međutim, u aktuelnoj situaciji smo razmišljali da li je njima i njihovim zaposlenima potrebna drugačija vrsta podrške, kako na drugi način možemo da damo doprinos njihovom poslovanju? Želeli smo da napravimo iskorak iz onog što im redovno pružamo, uradimo pravu stvar u ovom kriznom periodu i pomognemo im da budu još vidljiviji, da šira javnost sazna za njihove priče, proizvode i ono u šta ulažu sav svoj trud. Da inspirišu sve vas, kao što su i nas. Nasuprot začaranog, za koji svi znamo, postoji ’vrli krug’, sled događaja koji se ponavljaju i stvaraju sve veći blagotvorni efekat. U ovoj situaciji, želimo da budemo deo tog kruga i pokrenemo lanac solidarnosti sa privredom“, izjavio je Slavko Carić, predsednik Izvršnog odbora Erste Banke.

Carić je istakao i da je odabrano nekoliko klijenata čija hrabrost, inovativnost, strast i entuzijazam inspirišu:

Oni veruju u sebe, svoje zaposlene i ono što stvaraju. Želimo na ovaj način da i dalje razvijemo naša partnerstva i da im se zahvalimo za godine poverenja i zajedničkog stvaranja“.

TV kampanja samo je jedan u nizu koraka koje Erste Banka već preduzima i sa kojim će nastaviti kako bi podržala privrednike i veću vidljivost njihovih proizvoda i usluga. Ova inicijativa će trajati i po završetku televizijske kampanje, a ostala preduzeća biće u fokusu kroz različite forme promotivne podrške.

Related Posts